fbpx

Despre noi

AcasăDespre noi

Despre Finisso

Finisso este o companie de construcții specializată în finisaje interioare și exterioare, cu experiență extinsă în acest domeniu.

Echipa noastră de experți oferă servicii de înaltă calitate și este pregătită să ofere soluții personalizate pentru fiecare proiect, adaptându-se la nevoile, cerințele și bugetul fiecărui beneficiar.

0 +
Ani Experiență
0 +
Proiecte

De ce să alegi Finisso?

Echipa Finisso pune un accent deosebit pe calitate și creativitate, folosind materiale de înaltă calitate și tehnici inovatoare pentru a crea spații unice și elegante.

Datorită experienței și a abordării personalizate, Finisso este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și transforme casele sau birourile în spații elegante și funcționale.

Vezi Portofoliu

Management integrat

Ne ocupăm de toate detaliile proiectului, astfel încât clienții noștri nu trebuie să caute cele mai bune oferte pentru materiale, să se ocupe de transport, depozitare sau curățenie. Menținem o comunicare constantă cu clienții noștri și îi ținem la curent cu progresul lucrărilor prin imagini și discuții verbale.

Comunicare constantă

Vom comunica timpul de execuție, costurile, stadiul lucrărilor și vom respecta soluțiile agreate, astfel încât să putem colabora eficient și transparent.

Echipe specializate

Avem echipe specializate pentru fiecare etapă a proiectului, asigurându-ne că fiecare membru este expert în serviciul său specific și putem furniza servicii de înaltă calitate.

Consultanță continuă

Oferim consultanță continuă pe durata și după finalizarea proiectului, astfel încât să putem oferi ajutor și sfaturi utile pentru a asigura o colaborare pozitivă, chiar și pentru persoanele fără experiență în construcții și amenajări.

Experiență extinsă

Avem o experiență extinsă în diverse proiecte, considerată ca fiind unul dintre cele mai importante aspecte în domeniul construcțiilor. Am finalizat sute de proiecte cu succes, abordând eficient toate problemele neprevăzute.

Echipamente profesionale

Utilizăm exclusiv echipamente profesionale, recunoscând importanța acestora în obținerea succesului în proiecte. Investim în echipamente de cea mai bună calitate și suntem mereu la curent cu tendințele și inovațiile din domeniu.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro