fbpx

Aplicare tinci și glet

AcasăServiciiAplicare tinci și glet

Aplicarea tinciului este o procedură importantă în lucrările de construcție sau de renovare a clădirilor. Tinciul este un amestec de var, nisip și apă care se aplică pe suprafețele interioare și exterioare ale zidurilor, pentru a le netezi și a le proteja. Pentru a aplica tinciul, suprafața trebuie să fie curată și uscată, iar amestecul trebuie pregătit conform instrucțiunilor producătorului.Ulterior, tinciul se aplică urmând un model de mișcare circulară sau verticală, până când suprafața devine netedă și uniformă.Tinciul poate fi vopsit sau lăsat în culoarea naturală, în funcție de preferințele beneficiarului. O aplicare corectă a tinciului poate îmbunătăți aspectul estetic al clădirii și poate prelungi durata de viață a imobilului.

Gletul este un amestec de materiale cum ar fi ipsos, var sau ciment care se aplică pe suprafețele de beton, rigips sau tencuieli. Pentru a aplica gletul, suprafața trebuie să fie curată și uscată, iar amestecul trebuie pregătit conform instrucțiunilor producătorului. O aplicare corectă a gletului reduce consumul de vopsea lavabilă utilizat la finisarea suprafețelor și va oferi un aspect foarte plăcut peretelui final. Dacă vă doriți un perete foarte neted, veți alege gletul ca strat suport pentru lavabil.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro