fbpx

Montare gresie și faianță

AcasăServiciiMontare gresie și faianță

Gresia și faianța nu sunt doar foarte practice și ușor de întreținut, dar ele ne decorează cel mai adesea băile și pardoselile unde există umezeală (băi, holuri, ș.a.).
Mai mult, gresia care imită parchetul este tot mai răspândită, în special datorită faptului că facilitează încălzirea în spațiile cu sistem de încălzire în pardoseală.

Pentru a obține un rezultat final de calitate, montarea gresiei și faianței necesită îndemânare și atenție la detalii.

Înainte de începerea lucrărilor este important să se pregătească suprafața de montaj, astfel încât să fie curată și nivelată. Ulterior se aplică adezivul special pentru gresie și faianță în strat uniform, pe suprafața de lucru. Plăcile se pun pe rând, ajustându-se cu grijă pentru a se asigura o linie dreaptă și o distanță uniformă între plăci. După ce adezivul se usucă, se curăță resturile de adeziv și se aplică chitul de rosturi între plăci. Este important să ne asigurăm că rosturile sunt umplute complet și că suprafața este curată și netedă.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro