fbpx

Montare parchet și plinte

AcasăServiciiMontare parchet și plinte

Un parchet montat corect schimba radical aspectul casei tale, transformând-o într-un spațiu mai elegant și mai confortabil. În plus, parchetul poate adăuga valoare casei tale, ceea ce înseamnă că poți obține un preț mai bun atunci când vrei să vinzi proprietatea.

Pe lângă aspectul și valoarea adăugată, parchetul poate fi și o alegere mai sănătoasă. În comparație cu mocheta sau alte tipuri de podele acoperite cu covor, parchetul nu adună atât de mult praf și alergeni, ceea ce înseamnă că aerul din casă este mai curat și mai sănătos.

De asemenea, parchetul este și mai ușor de întreținut decât alte tipuri de podele. Deși necesită o oarecare grijă și întreținere regulată, parchetul este mai rezistent la pete și la uzură decât covorul sau podeaua din ceramică.

În general, montarea parchetului poate fi o alegere excelentă pentru oricine caută să îmbunătățească aspectul și confortul locuinței sale, în timp ce adaugă și o valoare semnificativă proprietății.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro