fbpx

Turnare șapă autonivelantă

AcasăServiciiTurnare șapă autonivelantă

Planeitatea pardoselilor este unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vorbim de pardoseli frumoase, practice, dar și confortabile.

Turnarea de șapă autonivelantă constă în aplicarea unui strat uniform de beton sau mortar autonivelant, care are rolul de a nivela suprafețele de beton sau a crea o bază solidă pentru pardoseli. Procesul de turnare de șapă autonivelantă implică pregătirea suprafeței prin curățare și amorsare, urmată de aplicarea unui strat de mortar autonivelant cu ajutorul unor unelte speciale.

Suprafața este nivelată cu atenție și lăsată să se usuce timp de câteva zile. După uscare, șapa autonivelantă poate fi finisată cu vopsea epoxidică sau poate fi acoperită cu un material, cum ar fi gresia sau parchetul.

Turnarea de șapă autonivelantă este importantă pentru a crea o suprafață uniformă și nivelată, care poate preveni apariția fisurilor, a degradării parchetului sau a denivelărilor inestetice.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro