fbpx

Vopsirea pereților interiori (lavabil)

AcasăServiciiVopsirea pereților interiori (lavabil)

Vopseaua lavabilă este cel mai răspândit finisaj în zilele noastre. Acest lucru se datorează versatilității acesteia, aspectului plăcut și rezistenței în timp.

Vopseaua lavabilă este un tip de vopsea care poate fi curățată ușor și nu se decolorează în timp. Pentru a aplica vopseaua lavabilă, suprafața trebuie să fie curată și uscată. Pentru o aplicare uniformă, vopseaua se aplică cu ajutorul pompe speciale. Aceasta poate fi aplicată și cu pensula sau cu rola (trafaletul).

Este important să se aplice două straturi de vopsea pentru a obține o acoperire completă și uniformă. După uscare, suprafața poate fi curățată cu ușurință, folosind o cârpă umedă.

Vopseaua lavabilă este disponibilă într-o gamă largă de culori și finisaje, inclusiv mat și lucios. O aplicare corectă a vopselei lavabile, cu respectarea tuturor etapelor anterioare aplicării, poate îmbunătăți aspectul estetic al interiorului și oferă o suprafață ușor de întreținut și curățat în timp.

Solicită o ofertă acum!

Dorești detalii suplimentare legate de un serviciu? Completează formularul de mai jos.

Vezi politica de confidențialitate

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta direct, la numărul de telefon +40 (722) 676 287 sau la adresa de email contact@finisso.ro.

Contact

Adresă: Cluj Napoca
Telefon: +40 722 676 287
Email: contact@finisso.ro